Consiliul Concurenței analizează preluarea Nisal S.R.L. de către Veolia România Soluții Integrate S.A.

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Veolia România Soluții Integrate S.A. intenționează să preia Nisal S.R.L.

Veolia România Soluții Integrate S.A. gestionează resursele de apă, tratează și distribuie apa potabilă, epurează și evacuează apele uzate menajere și pe cele pluviale.

Nisal S.R.L. se ocupă cu proiectarea şi execuţia instalaţiilor sanitare, de stingere a incendiilor, de încălzire, de climatizare și de ventilație. Din 2012, compania prestează și servicii de instalare de pompe de căldură și de execuție a forajelor verticale.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*