FOTO VIDEO Ziua Dunării, marcată la Călărași

Ziua Dunării. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași au organizat mai multe manifestări cu prilejul marcării Zilei Dunării.

Astfel, în foișorul situat în zona centrală a parcului – atelier “Dunărea noastră” a avut loc prezentarea întregului traseu al fluviului Dunărea, de la izvor până la vărsare, precum și traseul Dunării în zona Călărași, ostroavele situate în această zonă, incluzând prezentarea speciilor de pești și păsări pentru care Dunărea oferă un habitat divers.

De asemenea, au mai fost organizate atelier de pictură în acuarelă; atelier pentru confecții din mărgele și modelaj în plastilină și lut; atelier pentru desene pe asfalt; atelier pentru exerciții la simulatoarele de sporturi nautice puse la dispoziție de Clubul Sportiv Școlar Călărași; program de muzică populară oferit de soliștii Palatului Copiilor Călărași.

Totodată, municipalitatea a organizat și un concurs de pescuit, în colaborare cu AJVPS Călărași.

Primăria a oferit câte un premiu dulce și răcoritor participanților la activități precum și câștigătorilor competițiilor organizate, fiind pregătite în acest sens 3.000 de înghețate.

„Vreau ca orașul nostru să fie parte din noi. La fiecare eveniment, cu fiecare acțiune pe care o pregătim pentru comunitate. Ziua de astăzi ne-a demonstrat încă o dată că putem fi uniți și creativi pentru o aniversare reușită a Dunării”,  a spus primarul din Călărași, Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*