BizPLUS TV: Adrian Voican, director general Bibi Touring, caracterizează cea mai recentă ediție a Târgului de Turism al României

Adrian Voican

Adrian Voican, director general Bibi Touring, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu, la BizPLUS TV.

Cu această ocazie, Adrian Voican a făcut o analiză a celei mai recente ediții a Târgului de Turism al României, care au fost punctele bune și cele mai puțin reușite și cum poate fi îmbunătăți acest eveniment.

De asemenea, Adrian Voican a vorbit despre OMD-uri și despre promovarea României în străinătate.

Directorul general Bibi Touring s-a referit și la alegerile pentru conducerea ANAT care urmează să aibă loc în perioada următoare. Adrian Voican a spus cum ar trebui să fie viitorul președinte ANAT și a dezvăluit dacă va candida sau nu.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*