KMG Rompetrol a lansat campania de recrutare a programului de traineeship, ediția 2024

KMG Rompetrol a lansat campania de recrutare a programului de traineeship, ediția 2024. FOTO Rompetrol

KMG International (Rompetrol) a lansat campania de recrutare a programului de formare pentru studenți și absolvenți de studii superioare în domeniul tehnic ce vizează o carieră în industria energiei.

Cu o identitate vizuală nouă începând de anul trecut și o tradiție de 23 de ani, programul „Together We Grow” este menit să identifice și să atragă candidați cu potențial pentru ocuparea rolurilor disponibile în cadrul companiilor din Grup.

Programul de Traineeship se adresează cu precădere studenților în ani terminali, masteranzi sau celor care sunt în curs de absolvire sau au absolvit specializări precum „Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie”, „Ingineria Petrolului și a Gazelor”, „Energetică” sau „Inginerie Electrică”.

Pe o perioadă de 2 luni (august – septembrie) participanții în program, alături de mentorii lor, vor aprofunda cunoștințele teoretice acumulate în perioada studiilor universitare și își vor dezvolta competențe practice care să-i ajute la început de carieră.

Aproximativ 70 de mentori din cadrul companiilor din Grupul KMG International vor fi alături de studenți pentru a le transmite toate informațiile necesare familiarizării cu activitățile și operațiunile companiilor din grup.

Din 2001, de la prima ediție denumită „Casa noastră ca o floare”, peste 1.700 de absolvenți au participat la programele de traineeship și mai mult de jumătate dintre ei au devenit colegii noștri. Anul trecut, de exemplu, din cei 100 de participanți în program au fost selectați 44 de candidați care și-au început parcursul profesional în diverii arii de activitate ale companiilor din Grup.

Sesiunile de informare și prezentare a programului de traineeship, susținute de echipele interne ale companiei, se vor derula pe tot parcursul lunii martie, în București (13 martie, Universitatea Politehnică), Ploiești (14 martie, Universitatea Petrol-Gaze), Constanța (19-20 martie, Universitatea Maritimă și Universitatea „Ovidius”) și Iași (26 martie, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”).

La program vor lua parte mai multe companii din Grupul KMG International, printre care Rompetrol Rafinare, Rominserv, Midia Marine Terminal, Rompetrol Energy, Rompetrol Well Services și Rompetrol Quality Control.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*