ANPC a descoperit băuturi depozitate necorespunzător. Tone de produse au fost oprite de la comercializare

Băuturi depozitate în căldură, depistate de ANPC. FOTO ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat că au fost descoperite băuturi de diferite tipuri depozitate necorespunzător, iar tone de produse au fost oprite de la comercializare.

Comisarii ANPC au anunțat că desfășoară ample verificări referitoare la modul în care sunt depozitate băuturile în contextul temperaturilor extrem de ridicate din această perioadă.

Din păcate, atât in București cât și în celelalte regiuni din țară au fost descoperite cantități mari de băuturi (de diferite tipuri) depozitate necorespunzator, în spații neautorizate, la temperaturi și de peste 40°C, în directa acțiune a razelor soarelui.

Până în acest moment discutăm de tone de produse oprite de la comercializare. Acțiunea este în desfășurare și la final vom avea concluziile concrete. Au existat și situații în care a fost nevoie să solicităm sprijinul reprezentanților Poliței pentru a ne putea desfășura acțiunile de control și, cu această ocazie, le mulțumim pentru operativitate”, a transmis ANPC.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*