Lansarea proiectului „Concept inovativ cu componente naturale pentru tratamentul hidroactiv al rănilor”

Bani pentru finanțări. FOTO moerschy
Bani pentru finanțări. FOTO moerschy

SC AGNES ITARA S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță începerea activităților proiectului „CONCEPT INOVATIV CU COMPONENTE NATURALE PENTRU TRATAMENTUL HIDROACTIV AL RĂNILOR”, cod MySMIS 156608.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020; AXA PRIORITARĂ 1 – Promovarea transferului tehnologic; PRIORITATEA DE INVESTIȚII 1.1 Promovarea investițiilor în cercetare-inovare, dezvoltarea de legături și sinergii între întreprinderi, centrele de cercetare și dezvoltare și învățământul superior, în special promovarea investițiilor în dezvoltarea de produse și de servicii, transferul de tehnologii, inovarea socială, ecoinovarea și aplicațiile de servicii publice, stimularea cererii, crearea de rețele și de grupuri și inovarea deschisă prin specializarea inteligentă, precum și sprijinirea activităților de cercetare tehnologică și aplicată, liniilor-pilot, acțiunilor de validare precoce a produselor, capacităților de producție avansate și de primă producție, în special în domeniul tehnologiilor generice esențiale și difuzării tehnologiilor de uz general. OPERAȚIUNEA 1.2 – Sprijinirea specializării inteligente în regiunile mai puţin dezvoltate, selectate ca pilot în cadrul „INIŢIATIVEI DG REGIO pentru regiuni mai puţin dezvoltate”; Dezvoltarea unui model conceptual inovativ (Proof-of-Concept)

SC AGNES ITARA S.R.L. a încheiat contractul de finanțare nr. 8081/26.01.2023 cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucuresti Ilfov, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii Bucuresti-Ilfov.

Valoarea totală a proiectului este de 1.289.903,77 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 890.000,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta un dispozitiv medical HIDROGEL INOVATIV PE BAZA DE SUBSTANTE ACTIVE NATURALE pentru utilizare in tratarea arsurilor minore, taieturilor superficiale, zgarieturilor, juliturilor, ulcerelor neinfectate, prin demersuri de cercetare – dezvoltare (TRL3-TR5).

Durata de implementare a proiectului este de 12 luni (intre 26.01.2023 si 31.12.2023).

Persoana de contact: Corina Bubueanu – director proiect; Telefon: 0766880623; Email: cbubueanu@agnesitara.ro .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*