CNAIR anunță închiderea circulației pe aproximativ patru kilometri din A2, sensul București – Constanța, pentru două nopți

FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că în perioada 21 – 23.06.2023, în intervalul orar 22:00 – 05:00, se închide circulația pe autostrada A2, Calea 1 (București – Constanța),  pe sectorul cuprins între km. 11+700 și km  15 + 500, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km. 13+330.

Astfel, pe perioada lucrărilor, traficul rutier pe Calea 1 (București – Constanța) va fi deviat pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule:

Direcția de deplasare București (Bvd. Theodor Pallady) – Constanța:

Bvd. Theodor Pallady – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanța

Direcția de deplasare DN CB – Constanța :

DN CB – A2, Nod rutier km. 12+000 – DN CB – DN 3, Fundulea – A2, Constanța

În acest interval circulația rutieră pe Calea 2 (Constanța – București) a autostrăzii se va desfășura în condiții normale, pe cele două benzi de circulație, menținându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricționarea benzii de urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*