Consiliul Concurenței analizează preluarea Premium Leasing S.R.L.de către Autonom Services S.A.

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Autonom Services S.A. intenționează să preia compania Premium Leasing S.R.L., parte a grupului Țiriac.

Autonom Services S.A., înființată în anul 2006,  oferă servicii de leasing operațional, de închiriere autovehicule pe termen scurt, management al flotelor, dar și închirieri de echipamente.

Premium Leasing S.R.L. a fost înființată în anul 2003 și oferă servicii de leasing operațional și management de flote adaptate nevoilor clienților.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această operațiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*