Yale lansează noua generație de încuietori smart Linus L2

Yale lansează noua generație de încuietori smart Linus L2. FOTO Raspberry Communication

Yale, principalul furnizor de soluții de securitate pentru locuințe inteligente, anunță lansarea pe piața din România a Yale Linus® L2 – noua generație a produsului său emblematic. Concepută pentru a crește confortul utilizatorilor, cu un accent deosebit pe securitate, noua încuietoare smart fără cheie combină designul de ultimă oră, funcționalitatea și inovația într-un singur produs. Yale Linus® L2 poate încuia/bloca ușa automat în momentul în care aceasta se închide și o poate debloca atunci când „simte” că utilizatorul este aproape. De asemenea, poate fi programată să se deblocheze sau să se încuie în anumite momente ale zilei. Pe piața locală, brandul Yale este parte a companiei ASSA ABLOY Opening Solutions România, filială a grupului suedez ASSA ABLOY, lider global în soluții de acces.

Linus® L2 vine cu un design actualizat, dezvoltat de studioul de design industrial Bould Design, premiat la nivel internațional. Aspectul său industrial elegant și îngust alături de carcasa metalică durabilă vor completa perfect designul arhitectural al oricărei case, de la cele în stil tradițional la cele în stil contemporan sau minimalist.

Încuietoarea inteligentă, proaspăt lansată, oferă o experiență de instalare ușoară, în câteva minute după ce este scoasă din cutie, și se poate adapta la majoritatea cilindrilor/încuietorilor existente pe orice tip de uși. Astfel, indiferent de locuință, Linus® L2 poate fi montată rapid, fără modificări majore și, dacă este necesar, îndepărtată fără a lăsa urme.

Siguranță simplificată cu Linus® L2

Ușor de operat, mai rapid și mai puternic decât generația anterioară, cu dispozitivul Linus® L2 utilizatorii vor beneficia de o experiență excepțională. Dimensiunea acestuia a fost, de asemenea, redusă, dar Yale s-a asigurat că se poate monta peste chei de dimensiuni standard.

Feed-ul de activitate, alertele inteligente și notificările din aplicația Yale Home îi pot ajuta pe utilizatori să țină evidența momentelor când ușa se închide sau deschide, atât pentru familie, cât și pentru alte persoane care au acces limitat.

Frica de a pierde cheile și de a fi blocat în afara casei este un factor important care stă în spatele adoptării încuietorilor inteligente, astfel că 64% dintre europeni cred că o încuietoare inteligentă ar crește siguranța casei lor. Utilizatorii pot aduce în casele lor confortul accesului inteligent la domiciliu fără cheie, partajând cu ușurință chei sau coduri virtuale cu persoane de încredere. De asemenea, pot beneficia de funcția de deblocare/blocare automată, totul fiind posibil cu ajutorul celei mai noi tehnologii de geo-localizare.

În ceea ce privește noile funcții, folosind aplicația Yale Home, utilizatorii își pot programa cu ușurință dispozitivul să se blocheze sau să se deblocheze în anumite momente ale zilei, astfel încât să poată veni și să plece cu ușurință în timpul zilei, respectiv să beneficieze de siguranță sporită noaptea. Această caracteristică, simplu de utilizat, le permite să creeze un program personalizat de securizare a locuinței pentru siguranță și confort suplimentare. De asemenea, încuietoarea poate funcționa doar din zăvor în timpul zilei, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor consumatorilor.

Noua încuietoare inteligentă Yale are acum Wi-Fi încorporat. Acest lucru înseamnă că nu mai este necesară achiziția unui Connect Wi-Fi Bridge suplimentar pentru a beneficia de funcționalități de la distanță, un exemplu fiind verificarea ușii, dacă este încuiată atunci când utilizatorul nu este acasă. Datorită accesului Wi-Fi încorporat, aceste funcții vor fi posibile imediat ce dispozitivul este scos din ambalaj. Clienții Yale pot adăuga și alte accesorii, precum tastatura inteligentă Yale sau noul Yale Dot®, pentru a se bucura de o experiență smart completă.

Spre exemplu, utilizatorii pot atinge Yale Dot® cu telefonul mobil pentru a debloca sau încuia ușa, fără a deschide aplicația Yale Home. Nu numai că nu mai este necesară cheia, dar și telefonul poate fi folosit prin tehnologia NFC. Această funcție înseamnă că ei pot păstra un Yale Dot® pe tabloul de bord al mașinii sau în orice loc convenabil pentru a-și debloca ușa rapid, mai ales dacă se grăbesc sau nu vor să deschidă aplicația.

Un dispozitiv durabil, cu autonomie de până la 6 luni a bateriei la o singură încărcare

Linus L2® a adus o serie de îmbunătățiri semnificative pentru a face dispozitivul mai durabil și sustenabil, în același timp. Noua încuietoare inteligentă folosește mai puțin material în componența sa și este cu 20% mai mică decât generația anterioară. Încuietoarea inteligentă este alimentată și de un acumulator reîncărcabil care oferă până la 6 luni de autonomie la o singură încărcare, cu notificări trimise atunci când nivelul bateriei scade, pentru a se asigura că locuințele sunt întotdeauna protejate.

Încuietoarea inteligentă Yale Linus® L2 oferă consumatorilor libertatea de a-și proiecta experiența perfectă de blocare inteligentă, utilizând integrările existente cu asistenți vocali de top, cum ar fi Amazon Alexa, Google Home, dar și cu alte produse de top din segmentul smart home.  Produsul va fi compatibil Matter prin Thread printr-o actualizare de firmware până la finele acestui an. Aceasta va aduce și Apple Home, printre altele, pe Linus® L2.

Linus L2® este, de asemenea, interoperabil cu întregul ecosistem de securitate inteligentă Yale, inclusiv cu noua alarmă inteligentă, gama de camere inteligente și soneria video smart, folosind aplicația Yale Home. Interoperabilitatea cu asistenți vocali de top este, de altfel, posibilă în cadrul ecosistemului. În plus, dispozitivul permite monitorizarea și controlarea securității casei folosind un singur cont, direct de pe telefon, pentru un confort suplimentar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*