VIDEO Primăria Călărași continuă realizarea lucrărilor de infrastructură. Au fost amenajate parcări de reședință și au fost modernizate trotuare

Lucrări de infrastructură la Călărași

Primăria Călărași continuă realizarea lucrărilor de infrastructură. Astfel, în ultima perioadă au fost amenajate parcări de reședință și au fost modernizate trotuare.

Primarul din Călărași, Marius Dulce, a anunțat că au fost finalizate lucrări de reabilitare și de modernizare a carosabilului și trotuarelor executate pe străzile Pescăruş (tronsonul cuprins între strada Panduri şi Zăvoiului), respectiv Victoriei (tronsonul Năvodari – spre mal). Investiţia, finanţată integral de la bugetul local, a fost realizată de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi.

De asemenea, edilul a menționat că în luna mai au demarat lucrările de amenajare a unor parcări de reşedinţă în zona blocurilor C18, C19, C22, C23. O parte din aceste lucrări sunt realizate de cei de la Serviciul Public Pavaje Spații Verzi. Astfel, vor fi create zeci de noi locuri de parcare care vor fi utilizate de cetăţenii care locuiesc în zonă.

“Noi suntem oameni ai faptelor, nu ai vorbelor. Acolo unde am promis, am ajuns, ajungem, nu uităm pe nimeni. Fac referire și la cei din Măgureni și Mircea Vodă, că vom ajunge și acolo și în acest mandat cu siguranță vom termina de asfaltat. Am început parcările dintre blocuri. Le facem pentru că suntem oameni ai faptelor, nu ai vorbelor”, a declarat Marius Dulce.  

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*