Victor Cosconel, Head of Industrial & Business Development la Colliers, preia și conducerea Office 360°  

Victor Coșconel. FOTO Goya PR

Head of Industrial & Business Development din septembrie anul trecut, Victor Cosconel preia de la 1 mai și conducerea Office 360° la Colliers. Acesta îl înlocuiește pe Sebastian Dragomir, care a fost responsabil cu dezvoltarea de noi strategii de creștere a departamentului în ultimii 5 ani.

Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, business development și general management, Victor Cosconel va coordona atât planurile de dezvoltare ale Colliers pentru spații industriale și office, cât și la nivelul întregii companii, și va susține creșterea pe termen lung, contribuind astfel la strategia Colliers de a-și consolida poziția de partener „one-stop shop” prin serviciile destinate atât chiriașilor, cât și proprietarilor de spații imobiliare.

„Când am decis să mă alătur echipei Colliers, am venit deschis să învăț lucruri noi, prin urmare, pe lângă zona de business development, am intrat și în zona de industrial și logistică. Oportunitatea de a adăuga leasing office în activitate vine ca o extensie naturală, fiind o zonă mai apropiată de cea în care am activat în trecut, datorită interacțiunilor cu lumea corporate din care am făcut parte. Dincolo de sinergiile nou create, această abordare ne va ajuta să punem la dispoziția partenerilor noștri, într-un mod armonizat și unitar, o abordare completă a birourilor și spațiilor industriale și logistice, adaptată până la ultimul detaliu pentru a se potrivi nevoilor și planurilor strategice ale companiilor. Îi mulțumesc lui Seba pentru munca din ultimii 5 ani și echipa creată, și îi urăm mult succes în tot ceea ce își propune”, spune Victor Cosconel, noul Head of Leasing | Office & Industrial Agencies.

De-a lungul carierei, Victor Cosconel a acumulat experiență amplă în vânzări, management și dezvoltarea afacerilor, ocupând mai multe poziții de conducere în companii multinaționale precum Sodexo sau Vodafone unde a gestionat adoptarea de noi tehnologii în activitatea curentă și s-a asigurat că strategia, scopurile și obiectivele stabilite sunt realizate. În același timp, el a dezvoltat abilități de conducere în zona de top management, având expertiză în abordarea multidisciplinară a proiectelor, în scopul obținerii unui rezultat final la cele mai ridicate standarde de calitate, timp și cost.

Victor Cosconel a absolvit programul de business management Executive Development Programme, în Belgia, la Vlerick Business School, îmbunătățindu-și continuu educația profesională prin programe de training.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*