Ovidius Clinical Hospital Constanța, cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, face angajări. Sunt căutați medici specialiști sau primari

Ovidius Clinical Hospital. FOTO CTnews

Ovidius Clinical Hospital Constanța, cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, anunță angajări pentru medici specialiști sau primari în specialități paraclinice (radiologie), specialități medicale (radioterapie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, neurologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, alergologie și imunologie clinică, nefrologie, pneumologie) și specialități chirurgicale, fizicieni medicali.

Spitalul oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, cu ajutorul unei echipe valoroase, multidisciplinare, care se bazează pe aparatură performantă, de ultimă generație.

Ovidius Clinical Hospital se desfășoară activitatea într-un mediu la standarde internaționale, prețuiește personalul, încurajând dezvoltarea și perfecționarea sa continuă.

OCH își mai dorește profesionalism și implicare, abilități de comunicare, empatie și orientare către pacient. Spitalul se extinde și deschide un nou centru.

Cei interesați sunt rugați să trimită CV-ul la adresa de e-mail: office@ovidius-ch.ro sau să sune la numărul de telefon 0241.480.400 pentru mai multe informații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*