TBI Bank semnează un acord cu Christian Tour pentru a-i sprijini pe români să-și plătească vacanțele în rate fără dobândă

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

Românilor le place să plece des în vacanță, dar bugetele necesare ar putea deveni o provocare în acest an și în viitor, pe fondul creșterii generale a prețurilor. Pentru a veni în sprijinul românilor în actualul context economic, tbibank a lansat o soluție de finanțare BNPL (BuyNow, PayLater) care le permite acestora să își plătească vacanțele achiziționate prin Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour-operatori din România.

Această colaborare presupune finanțarea pachetelor turistice oferite în toate cele 39 de locații Christian Tour. Finanțarea poate fi obținută 100% online și de la distanță, crescând astfel eficiența și rapiditatea procesului. Soluțiile tbi permit oamenilor să acopere rapid costul total al vacanței, în rate lunare accesibile si fixe.

„Vacanțele sunt o ocazie de a ne relaxa și de a ne simți bine, iar românii adoră să își ia timp liber și să călătorească pentru a-și reîncărca bateriile. Cu toate acestea, atunci când costurile depășesc un anumit nivel, oamenii tind să amâne planificarea vacanței și să renunțe la nevoia de relaxare. De aceea, le oferim românilor șansa de a cumpăra pachetul pe care și-l doresc acum și să-l plătească mai târziu în rate lunare”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*