16 restaurante din Portul Tomis au intrat în Asociația Patronală RESTO

16 restaurante din Portul Tomis au intrat în Asociația Patronală RESTO. FOTO RESTO

16 restaurante din Portul Tomis au intrat în Asociația Patronală RESTO, care se apropie de cifra de 100 de membri.

“La solicitarea mai multor operatori economici, am avut o întâlnire de prezentare și dezbatere, aseară, în urma căreia un număr de 16 restaurante din Portul Tomis, Constanța, au intrat astăzi, fiecare, în Asociația Patronală RESTO. Suntem foarte bucuroși să strângem rândurile în comunitatea Horeca din Constanța și anunțăm că suntem foarte aproape de cifra de 100 de membri, pe care o vom sărbători foarte curând! La acest moment, am ajuns în primele două cele mai puternice Asociații Patronale HORECA din țară!”, a declarat Corina Martin, președinte de onoare RESTO.

“În urma discuțiilor de aseară, am stabilit care sunt obiectivele noastre comune, în Asociație, și am înființat o Comisie nouă în RESTO, respectiv Comisia “PORT TOMIS”, care va prelua problemele și interesele acestor restaurante membre, de astăzi, în RESTO Constanța”, a declarat Roberto Tortora, vicepreședinte RESTO.   

“Ne dorim să fim împreună cu comunitatea locala HORECA din Constanța, reuniți în obiectivele și interesele noastre, pentru servicii mai bune în restaurantele din Constanța și pentru o imagine mai bună a destinației turistice Constanța”, a transmis un reprezentant al restaurantelor.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*