Mihai Murgu, partener la PCF Investment Banking, se retrage din companie după ce a ales să răspundă unei noi provocări profesionale

Mihai Murgu. FOTO Goya PR

PCF Investment Banking, una dintre cele mai importante companii locale specializate în investment banking și unul dintre cei mai activi consultanți locali în domeniul serviciilor de finanțări, investiții corporative, fuziuni și achiziții, anunță retragerea lui Mihai Murgu, partener, după șapte ani de activitate în cadrul companiei, pentru a dezvolta un nou business în domeniul financiar. În ultimele șase luni, Mihai a făcut o tranziție strategică, concentrându-se exclusiv pe finalizarea tranzacțiilor cu clienții existenți și pe îndeplinirea angajamentelor aflate în derulare.

Planurile de viitor ale lui Mihai Murgu includ dezvoltarea unei noi platforme de finanțare, Capital 33, care are rolul de a facilita accesul rapid și pe un flux 100% digital companiilor din Europa la finanțare non-dilutivă pentru a-și dezvolta business-ul.

„Perioada petrecută la PCF Investment Banking a fost un capitol extraordinar în cariera și evoluția mea și sunt incredibil de mândru de munca pe care am depus-o și de succesul pe care l-am obținut împreună. Cu toate acestea, simt că este momentul potrivit pentru a da curs unor noi provocări. Sunt recunoscător partenerilor și întregii echipe pentru sprijinul și camaraderia lor de-a lungul anilor. Mai departe, îmi propun să mă dedic misiunii de a susține companiile și startup-urile să se dezvolte prin acces rapid la finanțarea de care au nevoie”, spune Mihai Murgu, fost partener PCF Investment Banking.

De la înființarea PCF Investment Banking în 2017, Mihai a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură, precum finanțarea Evofarm, finanțarea sindicalizată a grupului Carmistin și a primei tranzacții sindicalizate din sectorul Agricol din România, finanțarea companiei Rodbun.

„Mihai a adus contribuții foarte importante companiei, în cei șapte ani în care am lucrat împreună. Suntem recunoscători pentru modul profesionist în care a gestionat retragerea din PCF Investment Banking, asigurând stabilitatea și continuitatea în cadrul companiei. Deși ne vor lipsi prezența de spirit și competențele sale, îi urăm succes în acest nou demers”, declară Mihai Iordan, Managing Partner la PCF Investment Banking.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*