Cătălin Drulă a anunțat lansarea licitației pentru drumul de legătură dintre uzina Ford și DX12 Craiova-Pitești

Cătălin Drulă. FOTO Facebook Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat lansarea licitației pentru drumul de legătură dintre uzina Ford și DX12 Craiova-Pitești.

Drulă a spus pe pagina sa de Facebook că ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie.

“Încă o veste îmbucurătoare pe ziua de azi. Compania de drumuri a lansat licitația pentru proiectarea la cheie a unui drum vital pentru zona Craiovei: legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Pitești (tronsonul 1).

Ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie. Ca pași următori, după încheierea procedurii și semnarea contractului, proiectantul va realiza în 3 luni studiul de fezabilitate și în alte 2 luni proiectul tehnic detaliat.

Ne mai rămâne ulterior doar să licităm și dăm în execuție proiectul final – deci nu vor exista întârzieri ale lucrărilor în teren, se va lucra din ziua 1 a contractului.

Mă bucur să văd că sunt puse în aplicare asemenea proiecte de infrastructură, care susțin atât comunitățile locale, cât și marii actori din industria țării”, a afirmat Cătălin Drulă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*