MAE a emis o atenționare de călătorie pentru cei care merg în Franța. Sunt prognozate ploi abundente și inundații

Turnul Eiffel. FOTO TheDigitalArtist

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că METEO FRANCE a emis un cod portocaliu de vânt pentru 24 departamente din Franța, un cod portocaliu de ploi abundente și inundații pentru două departamente (Vendée și Deux-Sevres) și un cod galben pentru alte 65 de departamente, începând cu data de 22 februarie 2024, până la data de 23 februarie 2024, ora 00:00, din cauza evoluției furtunii Louis, în Marea Mânecii și Marea Nordului.

Codul portocaliu de vânt a fost emis pentru Eure-et-Loir, Calvados, Eure, Manche, Orne, Seine-Maritime, Paris, Seine-et-Marne, Yvelines, Ardennes, Essonne, Hautes-Pyrénées, Hauts-de-Seine, Marne, Meuse, Pyrénées-Atlantiques, Seine-Saint-Denis, Val-d’Oise, Val-de-Marne, Aisne, Nord, Oise, Pas-de-Calais, Somme.

Autoritățile franceze recomandă cetățenilor să urmărească evoluția fenomenelor meteorologice. Cetățenii români se pot informa în timp real în legătură cu situația meteorologică accesând pagina de internet www.meteofrance.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*