FOTO VIDEO Primăria Călărași a început asfaltarea străzii Bucureşti. Primarul Marius Dulce: “Este cel mai mare proiect care se derulează la nivelul municipiului”

Primăria Călărași a început asfaltarea străzii Bucureşti. FOTO: Primăria Călărași

Primăria Călărași a anunțat începerea lucrările de asfaltare pe strada București, pe tronsonul cuprins între bulevardul Cuza Vodă și strada Eroilor.

Primarul Marius Dulce a anunțat că acesta este cel mai mare proiect de acest gen desfășurat în localitate și că se depun eforturi pentru a finaliza lucrările în timp util.

„Monitorizăm aceste lucrări și facem tot posibilul să finalizăm proiectul, cel mai mare care se derulează la nivelul municipiului nostru, în timp util”, a precizat Marius Dulce.

Din cauza lucrărilor, transportul public de călători de pe strada București se va desfășura, temporar, începând de miercuri, 2 august, pe bulevardul Republicii.

Astfel, stațiile de autobuz se vor reloca după cum urmează:

  • stația situată vizavi de fostul sediu Asirom va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu strada Sloboziei (zona Bălan);
  • stația de pe strada București, aflată la intersecția cu strada Portului va fi relocată pe bulevardul Republicii, la intersecția cu strada Portului, în zona Penny 3;
  • stația Parc Aurora va fi relocată pe bulevardul Republicii, la intersecția cu strada I.L. Caragiale;
  • stația de pe strada București (cartier Ceremag) va fi relocată pe Bulevardul Republicii, la intersecția cu strada București.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*