TAROM inaugurează cea mai nouă platformă pentru aeronave a Aeroportului Internațional Henri Coandă

FOTO Tarom

Noua platformă de parcare a aeronavelor de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă a fost inaugurată astăzi de către o aeronavă Boeing 737-800 a companiei TAROM.

“Cu amintirile plăcute ale fiecărui moment special pe care l-am sărbătorit împreună cu prietenii noștri de la Aeroportul Internațional Henri Coandă, ne onorează să inaugurăm încă o platformă nouă pusă la dispoziția companiilor aeriene de către AIHCB”, au declarat reprezentanții companiei.

Momentul inaugural a fost marcat cu salutul tunurilor de apă, prezent în clipe importante pe aeroporturi din întreaga lumea și un gest simbolic și tradițional pentru aviație.

“Suntem siguri că a fost un moment inedit inclusiv pentru pasagerii TAROM care se aflau la bordul aeronavei în momentul trecerii prin poarta de apă”, au mai declarat reprezentanții echipei TAROM.

Aeronava TAROM a aterizat pe aeroportul Henri Coandă București la orele 15:50 și a fost primită după ce a efectuat un zbor cu plecare din capitala Franței, Paris.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*