FOTO Grupul Samaa a investit peste 3 milioane de euro în renovarea hotelului Apollo din stațiunea Neptun. Unitatea de 3 stele devine family resort

Hotelul Apollo din Neptun, reamenajat pentru sezonul 2021. FOTO Innovation Travel
Hotelul Apollo din Neptun, reamenajat pentru sezonul 2021. FOTO Innovation Travel

Stațiunea Neptun este, în ultimii ani, în plină dezvoltare, iar multe hoteluri au fost renovate. Dacă stațiunea Mamaia este renumită pentru cluburi, pentru distracție și pentru viața de noapte, Neptun se remarcă drept un loc ideal pentru familiile cu copii. Turiștii au aici la dispoziție un Luna Park, parcul de aventură Paradis Land, multe magazine și restaurante precum și o plajă de calitate, cu o suprafață de 5000 mp. Astfel că Neptun redevine perla Litoralului românesc pentru familii iar alături de stațiunile vecine Olimp și Jupiter, această zonă își recapătă faima de ”hub” al familiștilor.

După un an greu de pandemie, mai sunt proprietari de hoteluri care au încredere în piața turistică din România și investesc în continuare. Cea mai recentă investiție de pe Litoralul românesc este cea a Grupului Samaa Hotels, care a alocat peste 3 milioane de euro pentru modernizarea hotelului Apollo Neptun, de 3 stele, și a refăcut camerele, fațada, recepția, restaurantul cu sistem a la carte, alături de o piscină imensă cu sistem de hidromasaj. De asemenea, complexul, situat la 500 de metri de plajă, a devenit un family resort foarte accesibil ca tarife, remarcându-se prin serviciile de entertainment pentru copii și adulți și prin programul variat de seară. După finalizarea modernizării, hotelul va aplica pentru a obține clasificarea de 4 stele.

Stațiunea Neptun oferă, de asemenea, turiștilor, acces rapid la aerodromul Tuzla, la Herghelia Mangalia, una dintre cele mai mari din sud-estul Europei, la Domeniile Clos de Colombes, cu o podgorie bogată și vinuri de calitate și la parcul de agrement Paradis Land. Un alt avantaj al stațiunii este că aceasta va deveni, alături de Olimp și de Jupiter, principala opțiune în ceea ce privește sejururile de lungă durată, petrecute la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, datorită vegetației bogate deja existente, spațiilor de joacă pentru copii, multiplelor zone pietonale și de promenadă.

Așezată între lacul Neptun și pădurea Comorova, stațiunea Neptun are la ora actuală peste 60 de structuri de cazare, dintre care 27 de hoteluri de la 2 la 5 stele și mai multe pensiuni și vile turistice cu o capacitate totală de cazare de 12.000 de locuri. La ora actuală, se află în plin proces de modernizare și infrastructura stațiunii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*