Ministerul Turismului este prezent la Târgul de Turism de la Barcelona

România este prezentă la Târgul de Turism de la Barcelona. FOTO Ministerul Turismului

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) este prezent în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie a.c., la târgul de turism IBTM Barcelona, organizat în format Business-to-Business (B2B), pe sectorul MICE (Meeting, Incentives, Conferencing, Exhibitions/Events).

„Turismul de evenimente sau MICE, așa cum mai este cunoscut, creează oportunități valoroase pentru țara noastră, fiind unul dintre principalele segmente care contribuie la conturarea unei imagini pozitive asupra destinației România, pe plan extern. Timp de aproape doi ani de zile, restricțiile impuse de pandemie au determinat această industrie să se adapteze, pentru a nu întrerupe complet activitatea. Respectiv, conferințele și seminariile s-au desfășurat exclusiv online. Însă acum, odată cu reluarea evenimentelor în format fizic, avem șansa de a intensifica eforturile de promovare, astfel încât să facem tot mai vizibilă oferta țării noastre. Avem infrastructura necesară, precum și rezultate de succes, care ne recomandă! Mesajul trebuie să ajungă tot mai departe, către marile companii și profesioniștii din domeniu, iar IBTM Barcelona este o platformă importantă, care ne poate oferi acest cadru. Le urez mult succes participanților!”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Informații despre standul României, organizat sub pavilion național în cadrul IBTM Barcelona:

Plan Stand IBTM Barcelona

Broșură (ENG)

Spot prezentare România – Feel Alive

Asociațiile de profil și autoritățile publice locale, prezente la târgul de turism IBTM Barcelona, în cadrul pavilionului național:

Asociația Națională a Agențiilor de Turism;

Asociația de Ecoturism din România;

Asociația Incoming România;

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova;

Asociația pentru Promovarea Timișoarei;

Asociația Karpaten pentru o Dezvoltare Durabilă;

Consiliul Județean Maramureș;

Consiliul Județean Constanța.

Spania s-a remarcat în topul țărilor emițătoare de vizitatori pentru România, iar oportunitatea pe care o oferă, prin intermediul organizării IBTM Barcelona, de a crea conexiuni între reprezentanții unor mari companii/organizații și profesioniștii din turism, reprezintă pilonii care au stat la baza deciziei de participare. Mai mult decât atât, în ultimii ani de zile, țara noastră s-a bucurat de o dezvoltare a segmentului MICE, principalele orașe care dispun de o astfel de infrastructură fiind București, urmat de Cluj, Sibiu, Constanța, Oradea, Iași, Brașov și nu în ultimul rând de Timișoara, care va deveni, în 2023, Capitală Europeană a Culturii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*