Cum ies în evidență site-urile de pariuri online de top: aspecte evidente și mai puțin evidente

pariuri, poker, cazinou, jocuri online,
Pariuri online. FOTO Pixabay.com

Pariurile sportive se numără printre cele mai apreciate tipuri de jocuri de noroc din statele Uniunii Europene. Veniturile generate de jucătorii care au ales case de pariuri din Europa au însumat 13.6 miliarde de Euro în 2022, procentajul jucătorilor care au optat pentru pariurile pe sporturi fiind de 35%.

Jocurile disponibile în cazinourile online au atras 39% dintre jucătorii europeni, valoarea câștigurilor obținute de operatorii de casino ridicându-se la 14.9 miliarde de Euro. Loteriile online sunt preferate de 18% dintre jucătorii localizați în țările Uniunii Europene, fiind urmate de site-urile de poker, care reprezintă 4% din cota de piață.

Cum se diferențiază site-urile de top cu pariuri sportive de competitori?

Operatorii de pariuri sportive din mediul digital se confruntă cu un nivel ridicat al competiției. De aceea, aceștia trebuie să vină în întâmpinarea pariorilor cu o ofertă care să le permită să iasă în evidență față de concurență.

  • Selecția de sporturi și piețe sportive
  • Cote mărite
  • Oferte de bonusuri personalizate
  • Programe de fidelitate
  • Opțiuni de pariuri individualizate
  • Streaming live
  • Suport clienți cu opțiuni extinse de contact
  • Înregistrare rapidă

De asemenea, platformele cu pariuri online dețin licențe emise de autoritățile locale, care le permit să opereze în jurisdicții specifice.

Selecția de sporturi și piețe sportive

Portofoliul de sporturi și piețe de pariuri trebuie să includă atât disciplinele sportive populare, cât și pe cele care pot reprezenta o provocare pentru pariori. Operatorul trebuie să includă în ofertă și alte tipuri de evenimente pe care se poate paria, din alte domenii, precum muzică, politică, cinematografie și altele.

Cote mărite

Jucătorii caută cote care să le ofere un randament cât mai bun în cazul plasării de pronosticuri corecte. În afara meciurilor de maximă importanță, la care majoritatea operatorilor acordă cote mărite, site-urile de top extind oferta de cote mărite și la alte partide, de exemplu, pe toate meciurile de Uefa Champions League dintr-o anumită grupă.

Oferte de bonusuri personalizate

Promoțiile și bonusurile acordate de platformele de pariuri sportive online atrag majoritatea pariorilor. Pentru a ieși în evidență, operatorii de top mizează pe recompense individualizate, inclusiv bonusuri pentru aniversare, recomandările de noi jucători sau pe baza activității jucătorului.

Programe de fidelitate

Loialitatea pariorului este o caracteristică apreciată de operatorii de pariuri online. Prin urmare, agențiile care activează în acest domeniu acordă puncte de fidelitate și alte recompense speciale pariorilor loiali. Printre acestea se numără pariurile fără risc, pariurile gratuite și cote mărite pentru anumite evenimente exclusive.

De asemenea, în cazul jucătorilor foarte activi, acestora li se acordă un manager de cont. Prin intermediul managerului de cont, jucătorul beneficiază și de alte beneficii, precum accelerarea procesării retragerilor, extinderea limitelor de retragere și altele.

Opțiuni de pariuri individualizate

Jucătorii de pe platformele de pariuri își doresc să poate efectua combinații de pariuri personalizate. De asemenea, aceștia își doresc să obțină și cote mai mari pentru evenimentele pe care intenționează să parieze. Datorită opțiunilor exclusive de pariuri, aceștia își pot personaliza pariurile după cum vor.

Streaming live

Transmiterea evenimentelor sportive în direct reprezintă un avantaj major pentru orice parior care plasează pariuri în timp real. De aceea, operatorii care transmit meciurile din diverse discipline sportive se bucură de aprecierea jucătorilor. Totodată, redarea unor partide din sporturi mai puțin populare sau a competițiilor amicale constituie un element care îi ajută pe operatori să iasă în evidență și să atragă un număr mai mare de vizitatori pe site-urile lor.

Suport clienți cu opțiuni extinse de contact

Numerele de telefon dedicate, chat-ul live, contactul prin email și WhatsApp deja se numără printre modalitățile de interacțiune implementate de orice operator de pariuri sportive. Platformele de top din domeniul pariurilor sportive includ printre variantele de contact și accesul pe rețelele de socializare, precum Instagram, Facebook, Telegram, X și alte rețele de social media.

Înregistrare rapidă

Formularul clasic, care necesită un timp mai îndelungat de completare, nu mai pare pe placul jucătorilor. Mai ales că operatorii de top au inclus printre modalitățile de înscriere utilizarea profilelor de pe rețelele de social media, inclusiv Gmail, Steam sau Twitch. În plus, unii dintre aceștia au integrat și modalități instant de înregistrare și verificare identitate jucător automată prin încărcarea actului de identitate.

Jucătorii beneficiază întotdeauna de întreaga atenție a operatorilor de pariuri sportive de top. În acest fel, avantajele oferite de casele de pariuri înseamnă beneficii și pentru operatori, pentru că numărul pariorilor este mult mai ridicat în cazul agențiilor sportive de elită în comparație cu restul competitorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*