Consiliul Concurenței analizează preluarea D.A.I.R. Comexim 2000 de către General Vending RO

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care General Vending Ro SRL intenționează să preia D.A.I.R. Comexim 2000 SRL.

General Vending Ro SRL se ocupă cu revânzarea aparatelor și a produselor pentru vending office coffee services (OCS) și industria hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor (HoReCa). Compania este controlată de grupul italian General Vending Spa.

D.A.I.R. Comexim 2000 SRL, care a intrat pe piața din România în anul 1999, se ocupă cu revânzarea aparatelor și a produselor pentru domenii de vending OCS și HoReCa.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*