Specialiști cu peste 20 de ani de experiență în tehnologie se alătură Connections Consult și formează noul Consiliu Consultativ

Bogdan Florea FOTO Confident Communications

Connections Consult (CC), grup de companii de transformare digitală, listat pe piața secundară a Bursei de Valori București (AeRO), anunță formarea Consiliului Consultativ – Advisory Board și prima ședință care a avut loc în Londra, pe 16 septembrie 2022.

„Cu ocazia împlinirii unui an de la listarea la bursă, suntem mândri să vă prezentăm Consiliul Consultativ – Advisory Board pe care am reușit să îl formăm. Împreună cu echipa executivă, recomandările și sfaturile Consiliului Consultativ vor modela strategia și dezvoltarea grupului. Consiliul Consultativ al Connections Consult este format din lideri de afaceri și antreprenori cu experiență, care ne vor ghida pe măsură ce creștem și livrăm proiecte pentru clienții noștri”, a declarat Bogdan Florea, CEO Connections Consult SA.

Bogdan Lazaroae prezidează Consiliul Consultativ. Are peste 25 de ani de experiență în tehnologie și livrare de proiecte mari în Statele Unite și Europa. Experiența sa vastă în sectorul public va ajuta la modelarea expansiunii Connections Consult în sectorul public și pe piețele internaționale.

Michael Lithgow, CBE CEng FIET are o experiență de peste 40 de ani în planificarea, implementarea și gestionarea operațională a programelor tehnologice mari. Experiența sa include cercetare și dezvoltare, achiziții, management-ul unor companii mari, cu până la 7.000 de angajați, poziția de președinte al unui think-tank influent în domeniul tehnologiei de apărare, precum și consiliere la nivel de board privind investiții majore în tehnologie și strategii de piață. El a activat în Europa, Africa de Sud și Orientul Mijlociu, lucrând cu organisme locale, naționale și interguvernamentale, precum și cu organizații comerciale din sectoarele telecomunicațiilor, serviciilor financiare, retail și energie.

Diana Olar aduce peste 20 de ani de experiență în tehnologie, inovare și antreprenoriat în Europa și Statele Unite. Experiența ei în accelerarea afacerilor tehnologice și a inovației în servicii va contribui la consolidarea dezvoltării pe termen lung a companiei.

„Consiliul Consultativ va ajuta incontestabil să ghideze și să modeleze viitorul Connections Consult. Avem întâlniri regulate și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu noii noștri consilieri. Suntem încântați să le urăm bun venit la Connections Consult și suntem recunoscători că fac parte din călătoria noastră către creștere”, a adăugat Bogdan Florea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*