Cognyte dezvoltă în România o echipă de experți în analiza Blockchain

FOTO Goya PR

Cognyte, lider global în domeniul dezvoltării software de analiză a securității care furnizează guvernelor şi companiilor conceptul de Actionable Intelligence for a Safer World™, anunță dezvoltarea unei echipe locale specializate în analiza Blockchain. Noua echipă de experți va face parte din grupul de produse software premiate de la Cognyte și va juca un rol esențial în soluționarea nevoilor clienților de a rezolva investigațiile legate de utilizarea abuzivă a criptomonedelor.

Criptomonedele și tehnologia blockchain au revoluționat modul în care se tranzacționează și se stochează banii. Cu toate acestea, criptomonedele au câștigat popularitate și în rândul infractorilor, care au identificat rapid potențialul acestei tehnologii inovatoare de a facilita activități ilegale. Particularitățile specifice ale criptomonedelor, precum anonimatul și tranzacțiile fără frontiere, au făcut din acestea un instrument atractiv pentru diverse activități infracționale, inclusiv pentru crima organizată, criminalitatea informatică, terorismul și spălarea de bani.

Cognyte a fost în mod constant în prima linie a inovației în domeniul analizei de date cu caracter general, extinzându-și continuu serviciile pentru a acoperi noi posibilități de utilizare, cum ar fi investigațiile privind criptomonedele.

Soluția inovatoare a Cognyte combină tehnologia de ultimă oră cu capacități avansate de analiză pentru a ajuta instituțiile de aplicare a legii să accelereze investigațiile privind criptomonedele prin identificarea tranzacțiilor ilicite, descoperirea suspecților și generarea de informații utile. Prin valorificarea expertizei lor, echipa în creștere din România va contribui la actuala revoluție din domeniul analizei blockchain.

Acest produs revoluționar a fost deja recunoscut de experții din industrie, Cognyte câștigând prestigiosul premiu “Milipol Innovation Award 2021”.

„Odată cu formarea echipei noastre de experți dedicați analizei Blockchain în România, căutăm în mod activ talente de top care să ni se alăture în misiunea noastră de a revoluționa investigațiile privind criptomonedele pentru clienții noștri”, spune Răzvan Duica, country manager la Cognyte România.

Echipa de analiză Blockchain a Cognyte din România va lucra în colaborare cu alte echipe globale, valorificând expertiza și cunoștințele comune pentru a face progrese în domeniu. Această nouă extensie consolidează poziția Cognyte ca lider global în domeniul soluțiilor analitice de investigație, implicată în a contribui la transformarea lumii într-un loc mai sigur.

Mai departe, Cognyte va continua să dezvolte echipa dedicată analizei Blockchain, căutând profesioniști talentați și curioși care să se alăture.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*