Aproape 1,6 miliarde de euro au ajuns la antreprenorii români, prin intermediul programelor Ministerului Antreprenoriatului și Turismului

Constantin-Daniel Cadariu. FOTO Ministerul Turismului

Aproape 1,6 miliarde de euro au ajuns până astăzi, 25 noiembrie a.c., la antreprenorii români, prin intermediul măsurilor de sprijin inițiate și implementate cu succes de #MAT, alături de cele 9 Agenții pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIMM) din subordine, Serviciul de Telecomunicatii Speciale și de partenerii bancari.

La un an de la înființarea și organizarea sa, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) prezintă statusul actualizat al programelor gestionate – unele dintre ele finalizate, iar altele în curs de implementare. În toată această perioadă, instituția noastră și-a dovedit dedicarea față de mediul antreprenorial românesc, tratând cu seriozitate și profesionalism fiecare provocare și oferind consiliere tuturor aplicanților, astfel încât sa fie atinse toate obiectivele generale și specifice ale schemelor de ajutor.

Personalul Direcției Generale Antreprenoriat și Programe de Finanțare (DGAPF), alături de colegii din cadrul AIMM, a depus eforturi susținute, de multe ori peste programul de lucru, pentru a asigura cadrul procesării tuturor cererilor de finanțare, de ordinul sutelor de mii. Chiar dacă volumul de activități și termenele urgente ne-au pus de multe ori în situații de criză, satisfactia de a fi contribuit la sprijinirea, înființarea și dezvoltarea firmelor românești, unele dintre acestea fiind chiar salvate datorită măsurilor compensatorii, în contexul crizelor suprapuse, este una foarte mare.

„MAT, prin rezultatele obținute într-un an de la înființare, a demonstrat că are profesioniști, dedicați meseriei lor! Suntem o echipă unită și, împreună, ne luăm angajamentul să tratăm cu aceeași seriozitate și devotament viitoarele provocări, astfel încât să atingem țintele propuse”, precizează Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*