CNAIR anunță închiderea circulației pentru două ore și jumătate pe A1, între nodurile rutiere Cunța și Săliște, pentru lucrări de instalare și configurare de echipamente ITS

FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că în noaptea de joi spre vineri, 14 – 15.09.2023, se va închide circulația în intervalul orar 22:30 – 01:00 pe Calea 2 a autostrăzii A1, Orăștie – Sibiu, km 268+500 – 293+500, între nodurile rutiere Cunța și Săliște,  pentru lucrări de instalare și configurare de echipamente ITS.

Traficul va fi deviat pe ruta:

Nod Rutier Cunța – DJ 1061 intersecție cu DN1, km 351+250 – DN1 ( Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus – Săliște) – DN1 km 330+490 intersecție cu DC 67 – Nod Rutier Săliște – A1.

“În acest contex, pentru o cât mai corectă informare, reamintim faptul că echipamentele ITS sunt sistemele inteligente de transport, soluții inovative care pun în comun tehnologia, comunicațiile, precum și partea de infrastructură fizică pentru ca traficul să se desfășoare în condiții de siguranță, iar utilizatorii să folosească drumurile într-un mod mai coerent, mai sigur și mai inteligent” – CNAIR.   

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*