CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DN 71, sectorul Târgoviște – Sinaia

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR a semnat luni, 21 august, contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia – km 0+000 – km 44+130 – Lărgire la 4 benzi și km 51+041 – km 109+905 – Drum la 2 benzi” – Sector 2: Târgoviște – Sinaia km 51+041- km 109+905 – Drum la 2 benzi de circulație, cu ofertantul declarat câstigător Asocierea Esta Insaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret Anonim Sirketi – S.C. Esta Construction Group S.R.L. – Gun Al Madencilik Insaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi.

Valoarea contractului este de 1.158.166.094,50 lei fără TVA.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile – Programul Transport.

Lungimea sectorului dintre Târgoviște și Sinaia este de 58,86 km.

Durata contractului este de 48 luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 36 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție este de 10 ani.

Proiectul are ca scop realizarea unor sectoare de drum omogene prin modernizarea DN71 pe sectorul Târgoviște – Sinaia (km. 51+041 – km. 109+905) în vederea asigurării infrastructurii de bază necesară cererii de transport în creștere, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Traseul începe de la ieșirea de nord a municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni, Sinaia și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Pietroșița și Moroieni, alternând cu zone de extravilan și se termină la intersecția cu DN1 în Sinaia la km. 120+400 al DN1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*