OPPO anunță parteneriatul cu Riot Games pentru Campionatul League of Legends 2021

Fabrica OPPO din Turcia. FOTO OPPO

OPPO și Riot Games colaborează pentru Campionatul Mondial de League of Legends 2021, acțiune inclusă în colaborarea pe termen lung începută în 2019.

Anul acesta OPPO va oferi premii jucătorilor cu rezultate deosebite și va asigura totodată transmiterea celor mai interesante momente precum și a interviurilor cu jucătorii și echipele de profesioniste.

„Suntem foarte mândri să continuăm parteneriatul cu Riot Games și în acest an. Întotdeauna am considerat League of Legends o platformă ideală pentru a prezenta capacitățile produselor OPPO unui număr cât mai mare de gameri, la nivel global. Mai mult decât atât, ambiția de care dau dovadă jucătorii profesioniști se aseamănă foarte mult cu dorința continuă de o prezenta produse și tehnologii inovatoare. Tocmai din acest motiv, utilizatorii OPPO au parte de produse extrem de competitive care oferă o experiență de utilizare unică”, a declarat William Liu, Vicepreședinte și Președinte Global de Marketing OPPO.

„Suntem fericiți să continuăm colaborarea cu OPPO mai ales după reușita ediției trecute. OPPO, primul producător de smartphone-uri care sponsorizează campionatul, a devenit rapid unul dintre cele mai inovative branduri în rândul gamerilor. Tocmai din acest motiv suntem extrem de nerăbdători să vedem ce va oferi OPPO spectatorilor din finală.” A declarat John Needham, Director Global Esports în cadrul companiei Riot Games.

Tema ediției finale din acest an este Make/Break –care reprezintă mentalitatea de a realize imposibilul și de a descoperi noi posibilități – o caracteristică a produselor OPPO.

Un brand orientat spre consumator, OPPO a evaluat și înțeles nevoile pe care le au jucătorii. Așadar, produsele OPPO sunt echipate cu Modul de Gaming, care reduce substanțial distragerile pe care le-ar putea avea utilizatorii. Astfel, atunci când Modul de Gaming este activat, gamerii nu vor fi distrași de notificări, mesaje sau apeluri pentru a se putea bucura în totalitate de o experiență de gaming imersivă.

OPPO mizează pe o implicare și mai activă în comunitatea globală de gameri și este de părere că spiritul de competiție al jucătorilor din finală va motiva spectatorii să-și îndeplinească până și cele mai îndrăznețe visuri.

Campionatul Mondial de League of Legends va întruni echipe de elită din 11 țări și regiuni într-o competiție cu o miză incredibilă care începe pe 5 octombrie și a cărei finală va avea loc pe 6 noiembrie, în Engjavegur 8, 104 Reykjavik, Islanda.

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. Încă de la lansarea primului telefon în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea tehnologii cu trup și suflet/personalitate. Dispozitivele OPPO reprezintă sinergia perfectă între tehnologiile de top cu funcții intuitive și un design uimitor. Astăzi, OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 5 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toata lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*