Care sunt firmele care vor să facă Studiul de Fezabilitate pentru drumul expres București – Târgoviște. Contractul ajunge la peste 12,8 milioane lei

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

Eelaborarea studiului de Prefezabilitate și Studiului de Fezabilitate pentru drumul Expres București-Târgoviște a atras nu mai puțin de șapte companii. Ofertele sosite la CNAIR sunt, în cea mai mare măsură, venite de la companii românești.

Până la termenul limită de deschidere au depus candidaturi următorii ofertanți:

  1. Asocierea SC IRIMAT CONS SRL – SC STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING
  2. Asocierea SC ROMAIR CONSULTING SRL – INSTITUT IGH d.d. – SC EXPERT PROIECT 2002 SRL
  3. Asocierea SC EXPLAN – MEINHARDT INFRASTRUCTURE AND ENVIRONMENT LIMITED
  4. Asocierea SC SEARCH CORPORATION SRL – SC LIKE CONSULTING SRL – MEGA MUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. (MEGA ENGINEERING CONSULTING INC)
  5. SC TPF INGINERIE SRL
  6. Asocierea SC VIAPONTE ROM SRL – METROUL S.A. – SC CAPITAL VISION SRL
  7. YUKSEL PROJE A.S.

Valoarea estimată a contractului este de 12.826.180,80 lei fără TVA. Perioda de elaborare pentru Studiul de Prefezabilitate este de 2 luni și pentru Studiul de Fezabilitate 18 luni. În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*