BizPLUS TV: Primarul din Călărași, Marius Dulce, despre un nou împrumut pentru dezvoltarea municipiului

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO BizPlus

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru BizPLUS TV.

Cu acest prilej, Marius Dulce a vorbit despre un nou împrumut pe care municipalitatea dorește să îl realizeze. Banii respectivi ar urma să fie folosiți începând din 2024 și doar pentru proiecte de investiții. Primarul din Călărași a explicat că la acest împrumut va fi plătită dobânda doar la suma care va fi utilizată și nu la tot creditul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*