CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 2 al autostrăzii Ploiești – Buzău

Cum va arăta autostrada. FOTO CNAIR

CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect “Execuție Lucrări Autostrada Ploiești – Buzău, LOT 2, Mizil – Pietroasele, km 21+000 – km 49+350”.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SC CONI SRL (lider de asociere) – TRACE GROUP HOLD PLC, cu preţul de 1.249.992.665 Lei fără TVA.

Durata de executie a contractului este de 20 de luni.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertata conform factorului de evaluare este de 10 ani.

Lungime  acestui tronson este de 28,35 km, și include construcția a 20 poduri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*