BizPLUS TV: Jelena Stankovic, PR la “Visit Belgrade”, despre cum atrage orașul oameni de afaceri pentru business și îi ține mai mult pentru turism

Jelena Stankovic, PR la "Visit Belgrade". FOTO Mitică Raftu

Capitala Serbiei, Belgrad, a reușită să se transforme în ultimii 10 ani într-un mod uimitor. Orașul fost comunist cu arhitectură amestecată este acum unul care are multe de oferit.

Jurnalistul Adrian Boioglu a discutat despre oferta Belgradului cu Jelena Stankivic, PR la Organizația de Promovare Turistică a capitalei Serbiei, “Visit Belgrade”. Orașul a reușit nu doar să își schimbe spectaculos fața și să se orienteze către Dunăre, dar și-a schimbat și mentalitatea față de investitori și a devenit un important centru de afaceri pentru zona balcanică.

Jelena Stankovic a prezentat principalele atracții pentru oamenii de afaceri care vin aici pentru conferințe și evenimente, dar și modul în care organizația pe care ea o reprezintă oferă tuturor vizitatorilor motive în plus să rămână și să se întoarcă la Belgrad.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*