Wizz Air, alegerea a 3 milioane de pasageri la Craiova

Aeronavă Wizz Air. FOTO Aeroportul Craiova

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță un record important, transportul a 3 milioane de pasageri către și dinspre Craiova.

Pentru a marca această etapă importantă, norocosul pasager care s-a îmbarcat într-un zbor de la Bruxelles către Craiova a fost premiat cu un voucher Wizz Air, evidențiind aprecierea companiei aeriene față de pasagerii săi și încrederea acestora.

În timp, Wizz Air a investit constant în dezvoltarea rutelor și în conectivitate. Un bun exemplu este înființarea bazei sale de la Craiova în 2015. De-a lungul anilor, paleta de destinații a companiei aeriene s-a extins, conectând Craiova cu 6 țări, printr-o rețea de 11 rute diverse. Printre aceste rute se numără destinații îndrăgite, inclusiv Bruxelles, Paris, Bologna, Milano, Köln, Roma, Barcelona, Madrid, Birmingham și Londra.

Începând din octombrie, Wizz Air va începe operațiunile pe ruta către Dortmund, adăugând astfel o nouă destinație pe lista de conexiuni.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, a spus: „Suntem încântați să sărbătorim realizarea remarcabilă a celor 3 milioane de pasageri care au ales Wizz Air pentru planurile lor de călătorie în Craiova. Această etapă reflectă nu numai încrederea pe care pasagerii ne-o acordă, ci și dedicarea echipei noastre de a oferi în mod constant servicii excepționale. Suntem încântați să continuăm să ne consolidăm rețeaua și tarifele reduse, asigurându-ne că Wizz Air rămâne alegerea preferată pentru călătorii din Craiova și nu numai.”

Sorin Manda, Directorul General al Aeroportul Internațional Craiova, a spus: „Parteneriatul cu Wizz Air încheiat acum 10 ani s-a dovedit a fi un real succes. Compania operează pe Aeroportul International Craiova începând cu anul 2013, iar la acest moment zboară către 11 destinații din 6 țări europene, având două aeronave alocate bazei din Craiova. În acest an, lună de lună s-au realizat noi recorduri în ceea ce privește numărul de pasageri, fapt ce dovedește importanța dezvoltării Aeroportului Craiova și necesitatea investiției într-un nou terminal.”

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*