Atenționare de călătorie pentru cei care merg în Germania. Este anunțată o grevă a mecanicilor de locomotivă

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Federală Germania că sindicatului german al mecanicilor de locomotivă va organiza greve care vor afecta serviciile regionale și pe cele pe distanțe lungi operate de Deutsche Bahn. Pentru transportul de marfă, greva va începe în miercuri, 6 martie 2024, la ora 18:00, iar pentru transportul de persoane, acțiunea va debuta joi, 7 martie 2024, de la ora 02:00. Grevele sindicatului german se vor încheia vineri, 8 martie 2024, la ora 13:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*