Angajata unui supermarket din Constanța, înțepată de un scorpion ascuns într-o lădiță cu căpșuni

Scorpion gata de atac. FOTO pixabay
Scorpion gata de atac. FOTO pixabay

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța anchetează un accident… exotic. O angajată a fost mușcată de un scorpion în timp ce se pregătea să așeze marfa la raft.

Incidentul a avut loc pe 3 mai 2021, la ora 12.30 și a dus la pierderea temporară a capacității de muncă a femeii de 44 ani.

“Lucrătoarea a fost mușcată la nivelul mîinii stângi de un scorpion care se afla în lădița cu capșuni. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC Mega Image SRL.

După finalizarea cercetării, dosarul va fi înaintat pentru verificare și avizare la ITM Constanța, care va analiza dosarul și va dispune măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*