VIDEO Un nou loc de joacă este în curs de amenajare în municipiul Călărași

Loc de joacă amenajat în municipiul Călărași

Primăria Călărași a anunțat că un nou loc de joacă este în curs de amenajare în municipiu.

Primarul Marius Dulce a declarat că au fost montate echipamentele de joacă și urmează turnarea tartanului.

“Îmi face plăcere să vă anunţ că lucrările de amenajare a unui loc de joacă în zona blocurilor C18, C19, C22 şi C23 se apropie de final. S-au montat echipamentele de joacă, urmează turnarea tartanului pe o suprafaţă de 350 mp. Investiţia este susţinută integral din bugetul local”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

El a mai spus că în zonă au fost amenajate în jur de 130 de locuri de parcare de reşedinţă care vor fi atribuite cetăţenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*