VIDEO Primarul din Călărași, Marius Dulce, dorește să facă o cale de acces spre gară, pe strada Locomotivei

Primăria Călărași caută soluții pentru o nouă cale de acces spre gară. FOTO Captură video

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat că dorește să realizeze o cale de acces spre gară, pe strada Locomotivei.

Marius Dulce a declarat că în zona respectivă sunt clădiri ale CFR și va discuta cu conducerea acestei instituții dacă pot fi preluat de municipalitate.

“Am vizitat această zonă de pe lângă calea ferată, unde era fosta remiză CFR. Am dat curs invitației celor de la PNL, că tot spun că trebuie să facem o șosea pe aici. Se pare că deja am întâlnit construcții care sunt ale CFR-ului. Nu ne vom opri pentru că și noi ne dorim dacă este posibil să facem o cale de acces spre gară direct, pe strada Locomotivei, dar va trebui să face adrese la CFR să vedem în condiții putem să preluăm aceste clădiri și ce putem face cu ele mai departe”, a afirmat primarul din Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*