VIDEO Primarul din Călărași: “Din ce ne-am propus în urmă cu 3 ani am realizat cam 80%”

Marius Dulce. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a afirmat că din ceea ce și-a propus în urmă cu trei ani a realizat aproximativ 80%.

Marius Dulce a făcut o prezentare a proiectelor finanțate în cadrul PNI Anghel Saligny.

În afara proiectelor cu finanțare europeană prin POR 2014-2020, am demarat în 2023 o parte din proiectele pentru care am primit finanțare în cadrul PNI Anghel Saligny.

Am început în cartierul Mircea Vodă. Am reabilitat deja o parte din străzile situate pe partea stângă (sensul de ieșire din oraș). Suntem destul de avansați. Vom continua lucrările și pe partea dreapta când timpul ne va permite.

Și în Cartierul Măgureni am dat startul lucrărilor. Urmează să finalizăm proiectarea pentru strada Independenței iar în primăvara anului viitor să începem modernizarea ei. Avem contractele semnate și pentru bulevardul 1 Mai și respectiv strada Mihail Kogălniceanu. Suma totală alocată de Ministerul Dezvoltării pentru realizarea acestor 4 investiții prin PNI Anghel Saligny este de circa 41 de milioane de lei. În 2024, avem în vedere și cartierele Livada și Obor. Din ce ne-am propus în urmă cu 3 ani am realizat cam 80%.”, a spus Marius Dulce”.

El a vorbit și despre investițiile în locuri de joacă și terenuri de sport.

Din fonduri de la bugetul local, pentru copii am construit locuri de joacă și terenuri de sport. Pe agenda noastră mai figurează un teren de sport, blocat momentan la CNI din lipsă de fonduri. În 2024, intenționăm să realizăm alte 2,3 terenuri de sport plus locuri de joacă”, a afirmat primarul din Călărași.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*