VIDEO Primăria Călărași a început o acțiune prin care va planta peste 600 de arbori

Plantare de copaci la Călărași. FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași a început o acțiune prin care va planta peste 600 de arbori, fiind vizate zonele din municipiu care au nevoie de regenerare verde.

Primarul Marius Dulce a explicat că în acest mod vor fi înlocuiți și cei 100 de copaci puși la pământ de vântul puternic din urmă cu două săptămâni.

“Viscolul de acum două săptămâni a pus la pământ 100 de arbori în municipiul nostru. Au fost voci care au spus că lucrările de modernizare realizate în oraș le-au afectat rădăcinile.

Și atunci ce s-a întâmplat în parcuri, unde am pierdut un număr mare de copaci? Într-un parteneriat cu Compania Sofidel SA, am început cea mai mare campanie de plantare din Călărași.

Peste 600 de copaci vor fi plantați în zone care au nevoie de regenerare verde.

Ne-au fost ajutoare și elevii Liceului Teoretic Mihai Eminescu care au aflat tehnici de plantare și speciile de arbori care fac umbră bună cu clima de la noi”, a afirmat primarul Marius Dulce.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*