VELUX își extinde portofoliul cu noi produse și accesorii ergonomice, care simplifică procesul de montare

FOTO Total PR

VELUX, companie cu o experiență de peste 80 de ani în fabricarea de produse de calitate și prietenoase cu mediul, a lansat recent noi modele de ferestre de mansardă și accesorii, care mizează pe o ergonomie mai mare, contribuind, în același timp, la angajamentul companiei de a ajunge la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de produse până la sfârșitul anului 2023.

Astfel, anul acesta, VELUX a introdus în gama de produse un nou mâner funcțional și ergonomic, disponibil pentru toate modelele de ferestre standard (GZL, GLL și GLU), oferind o soluție îmbunătățită pentru clienții interesați de calitate și confort. Fereastra de mansardă cu deschidere manuală de sus este opțiunea optimă pentru majoritatea înălțimilor de montaj  a ferestrelor de mansardă, datorită poziției mânerului care permite amenajarea spațiului în funcție de preferințe. Noile modele sunt echipate cu izolație termică ThermoTechnologyTM și cu dispozitive suplimentare de cauciuc, care oferă o protecție eficientă din punct de vedere energetic împotriva frigului și a curenților de aer. În plus, ferestrele de mansardă GLL din lemn de pin și GLU din lemn de pin învelit în poliuretan  sunt disponibile acum în 3 dimensiuni noi (55×98 cm, 66×140 cm și 78×160 cm).

Noua ofertă de ferestre  verticale în varianta cu 3 foi de sticlă și dimensiuni variate, permite clientului să aleagă fereastra de mansardă potrivită, indiferent de dimensiunea spațiilor, lăsând să pătrundă mai multă lumină naturală în interior.

VELUX lansează fereastra GXL pentru accesul facil și sigur pe acoperiș

Potrivit reprezentanților VELUX, un design inteligent implică nu numai o locuință perfectă la momentul predării cheii către proprietar, ci și ușurința și siguranța în întreținerea acesteia. Prin urmare, VELUX introduce o nouă fereastră pentru accesul pe acoperiș (GXL), echipată cu un pachet de 3 foi de sticlă pentru economisirea energiei și cu un mâner ergonomic, similar cu cele de la noile ferestre GZL și GLL. Fereastra este realizată din lemn de pin natural de înaltă calitate, cu dimensiunea 66×118 cm și facilitează accesul pe acoperiș pentru întreținere, garantând în același timp siguranța locatarilor.

În spiritul durabilității și a eficienței energetice, care să ofere un nivel optim de confort indiferent de anotimp, noua ofertă VELUX de montare completă a ferestrei de mansardă include atât garniturile standard, cât și produse de izolare de calitate superioară, pentru un climat interior ideal și eficiență energetică garantată.

Totodată, pentru a simplifica procesul de montare, VELUX a introdus și pachetul de montaj Basic: ramele de etanșare 0000 au fost înlocuite cu modelul 1000 (cum ar fi EDW MK06 1000), care includ folia hidroizolatoare și jgheabul de drenaj VELUX BFX. De asemenea, majoritatea ambalajelor pentru ferestre nu conțin plastic, iar până la sfârșitul anului 2023, VELUX intenționează să ajungă la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de ferestre.

“La VELUX rămânem consecvenți în furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate și în realizarea de soluții adecvate pentru nevoile variate ale clienților. Produsele nou introduse vor îmbunătăți cu siguranță calitatea vieții clienților noștri și vor aduce lumina naturală și aerul proaspăt în casele tuturor, pentru mulți ani de acum înainte”, declară Noemi Ritea, Director de Piață VELUX Romania și Moldova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*