Unul dintre liderii globali din industria agtech, AGRIVI, ȋși consolidează echipa de management din România

Mircea Drăghici, General Manager AGRIVI. FOTO Tudor Communication
Mircea Drăghici, General Manager AGRIVI. FOTO Tudor Communication

AGRIVI, una dintre cele mai importante companii din industria globală agtech, care dezvoltă soluții software de management al fermelor, anunță numirea lui Mircea Drăghici ȋn funcția de Director General (GM) al filialei din România. Drăghici va avea un rol important ȋn extinderea operațiunilor AGRIVI din țara noastră.

De la intrarea pe piața locală, ȋn 2020, managementul activității AGRIVI din România a fost asigurat de conducerea centrală a companiei, cu sediul ȋn Londra.

“AGRIVI este o companie sinonimă cu digitalizarea agriculturii, care oferă soluții de gestionare a fermelor personalizate, adaptate tuturor părților interesate, din industria agroalimentară. Ȋmpreună cu membrii echipei și clienții noștri incredibili, vom reuși să ne extindem acoperirea pe piața din România și să ajungem la cât mai mulți fermieri și colaboratori de-ai lor”, spune Mircea Drăghici.

Directorul General AGRIVI România este antreprenor ȋn serie, pasionat de știință și tehnologie. Este partener fondator al Venture Growth Partners de aproape opt ani și a lucrat în industria tech peste 15 ani. Ȋn noua sa poziție, Mircea Drăghici ȋși va folosi cunoștințele, experiența și expertiza în industrie pentru a aduce AGRIVI ȋn poziția de lider pe piața locală.

Domnul Drăghici este lector pentru studenții de la The Entrepreneurship Academy, București și partener fondator al Asociației Science Studies, care organizează cursuri și workshop-uri de management și IT. Anterior, el a fondat și condus o companie de dezvoltare software, construind soluții pentru industrii precum cea a ospitalității, automotive sau cea a asigurărilor și soluții de e-learning.

„Sunt entuziasmat să mă alătur echipei AGRIVI. Este o oportunitate extraordinară de a face parte dintr-o companie care, prin acțiunile și viziunea sa, are un impact semnificativ asupra vieților noastre și care schimbă, fundamental, modul în care sunt produse alimentele”, completează Mircea Draghici.

La ȋnceputul anului 2021, AGRIVI și-a mărit echipa din România cu un nou Director Executiv de Vânzări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*