Unitatea 1 CNE Cernavodă, resincronizată la Sistemul Energetic Național

CNE Cernavodă. FOTO SNN

SN Nuclearelectrica SA informeaza ca Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost resincronizata la Sistemul Energetic National in data de 31 august 2022, dupa finalizarea lucrarilor de reparatie a sistemului de filtrare.

Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost oprita in mod controlat in dupa-amiaza zilei de 26 august 2022 in vederea realizarii unor lucrari de reparatie a sistemului de filtrare din bazinul de aspiratie, partea clasica a centralei. Lucrarile de reparatie se puteau realiza doar cu Unitatea 1 in stare oprita.

Oprirea controlata si realizarea lucrarilor de reparatie s-au realizat in conformitate cu procedurile specifice ale CNE Cernavoda aplicabile in astfel de situatii si nu au avut niciun impact asupra personalului, securitatii nucleare, mediului inconjurator si populatiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*