Team First Software: 2023 a fost un an dinamic și prosper în ceea ce privește succesul soluției software ERP pentru companii

Echipa Team First Software. FOTO Sunday PR

Team First Software, una dintre cele mai dinamice companii românești de software în soluții de tip ERP, a făcut bilanțul anului care a trecut și a încheiat 2023 cu creșterea cifrei de afaceri cu 30%.  Compania a implementat cu succes sistemul performant de tip ERP, TeamApps, solutie dezvoltată de catre Team First Software, clienții beneficiind astfel de automatizarea proceselor de la A la Z.

Rezultatele înregistrate în anul care tocmai a trecut reflectă consolidarea ariilor de dezvoltare deja existente, cât și accesarea unora noi, fapt ce a condus la creșterea expertizei operaționale. Astfel, pentru a rămâne competitivi pe o piață în continuă evoluție, Team First Software a investit constant în dezvoltarea angajaților și s-a concentrat pe inovație, iar acest lucru se poate observa la final de an când rezultatele vorbesc de la sine.

”2023 a fost un an de succes pentru obiectivele noastre de business. Cu o abordare strategică, eforturi continue și angajamentul echipei, am reușit să ne atingem și să depășim multe dintre obiectivele propuse. Suntem entuziasmați să explorăm noi oportunități, de aceea privim spre viitor și continuăm să fim cu un pas înainte prin dezvoltarea și îmbunătățirea de noi produse și servicii, cum ar fi e-Factura, raportarea SAF-T, e-Transport, modulul de controlling, profitability și management. Suntem într-o continuă evoluție și depășire a limitelor și ne îndreptăm către atingerea unor noi obiective de succes în 2024. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest drum și care au făcut posibil acest succes.” a declarat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

Datorită extinderii soluțiilor oferite, susținerea digitalizării în companii și automatizarea proceselor repetitive de business, Team First Software a ajuns să aibă un portofoliu divers de clienţi din diferite domenii precum retail, sănătate, producători de mobilă, agricultură, industria alimentară și construcții, ceea ce a condus implicit la creșterea business-ului.

Pentru a rămâne competitivi pe termen lung, Team First Software a încurajat echipa să gândească neconventional, în afara tiparelor, să aducă idei proaspete și să își dezvolte abilitățile. Astfel, soluțiile dezvoltate si oferite devin extrem de flexibile și se pot adapta schimbărilor care ar putea interveni în companiile mici, mijlocii și mari, ceea ce va asigura succesul pe termen mediu și lung.

Pentru anul viitor, compania Team First Software are în continuare în plan să investească în propriile soluţii soft­ware, în dezvoltarea de parteneriate şi intrarea pe noi verticale.

”Am adăugat şi continuăm să adăugăm funcţionalităţi noi şi să respectăm principiul conform căruia cu fiecare implementare, client sau industrie nouă, ne propunem să identificăm funcţionalităţile care au sens în a fi standardizate pentru viitorii beneficiari. Astfel, un alt obiectiv important pentru noi în 2024 va fi extinderea pieței noastre. Am investit resurse semnificative în cercetare și dezvoltare pentru a aduce produse/servicii inovatoare pe piață și pentru a ne extinde geografic. Am pus un accent special pe optimizarea proceselor noastre interne în 2024, ceea ce ne va permite să economisim resurse și să ne concentrăm pe activități cu valoare adăugată. Această eficiență operațională va fi un factor cheie în atingerea obiectivelor noastre financiare.” a completat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

Digitalizarea companiilor din România urmează un trend ascendent și a luat amploare și mai mult odată cu noile cerințe legislative impuse de RO e-Factura, e-Transport, SAF-T. De aceea, compania preconizează investiții semnificative, atât în zona de automatizare a proceselor repetitive, în furnizarea unei experiențe multi-level pentru clienți, atât în ceea ce privește protecția datelor, cât și a simplificării operațiunilor de lucru.

”Am observat în 2023 un interes crescut pentru interacțiunile digitale și folosirea aplicațiilor mobile. Ca răspuns, am investit în dezvoltarea unei prezențe online mai puternice și în îmbunătățirea experienței utilizatorului pe platformele noastre digitale. Clienții noștri doresc mai mult decât să cumpere produse sau servicii – ei doresc experiențe personalizate. Am implementat tehnologii de analiză de date și inteligență artificială pentru a înțelege mai bine comportamentul clienților și pentru a le oferi oferte și servicii personalizate. Acest lucru a dus la o creștere semnificativă a satisfacției clienților.” a concluzionat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

Compania Team First Software alocă an de an resurse majore, în special financiare, dar și umane și tehnologice, pentru a dezvolta noi soluții software care să automatizeze operațiunile de business ale clienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*