Sunt anunțate perturbări ale zborurilor Wizz Air în Luton

Aeronavă Wizz Air. FOTO cadiju1968
Aeronavă Wizz Air. FOTO cadiju1968

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii că, în perioada următoare, respectiv în zilele de 30 august, 6 și 13 septembrie 2023, sunt planificate greve ale operatorilor la sol ai companiei WizzAir din aeroportul Luton/Londra.

“Persoanele care urmează să călătorească din/în aeroportul Luton în aceste intervale pot întâmpina perturbări ale serviciilor din aeroport și întârzieri ale zborurilor. Ca urmare, recomandăm să ia legătura cu operatorii companiei de transport pentru a obține informații în timp real” – MAE.

Mai multe detalii regăsiți la https://www.thetimes.co.uk/travel/advice/when-is-the-luton-airport-strike-and-which-flights-are-affected.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*