Ștefan Surcel, promovat Head of Industrial Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Ștefan Surcel. FOTO Echinox

Cushman & Wakefield Echinox anunță promovarea lui Ștefan Surcel în poziția de Head of Industrial Agency.

În noul său rol, Ștefan va coordona activitatea departamentului industrial al Cushman & Wakefield Echinox, și se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Segmentul industrial este unul extrem de dinamic, și raportat la toate celelalte segmente de piață, prezintă cele mai solide perspective de creștere.În acest context este foarte important pentru noi să avem oameni pregătiți să identifice și să valorifice cât mai multe dintre oportunitățile pe care aceasta piață le va oferi. Suntem convinși că Ștefan va reuși împreună cu echipa pe care o coordonează, să dezvolte departamentul de închirieri industriale şi serviciile oferite clienților.”

Ștefan are o experiență de peste 8 ani în domeniul imobiliar, din care ultimii 4 ani în cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, unde a asistat clienții cu o gamă extinsă de servicii: închiriere de proprietăți logistice și industriale, consultanță pentru vânzarea/achiziția de terenuri, due diligence. Printre clienții reprezentați de Ștefan se numără Sameday, Evofarm, Raben Logistic, Danfoss, Alloga Healthcare, Puratos Group, E-ON, Rehau.

Ștefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Au trecut 4 ani de când am decis să mă alătur echipei Cushman & Wakefield Echinox, atunci am venit deschis să învăț lucruri noi într-un domeniu total necunoscut: industrial și logistic.  Acum, după 4 ani, am bucuria de a începe o nouă provocare și folosesc fiecare moment de care dispun pentru a învăța și a mă pregăti pentru ea. Departamentul nostru Industrial & Logistics s-a triplat în ultimii 4 ani, iar împreună cu colegii mei cred că avem contextul si premisele pentru a crește în continuare și pentru a ne consolida poziția din piață.”

România are o piață logistică în plină dezvoltare, înregistrând în ultimii ani niveluri semnificative de livrări noi de proiecte, susținute de o cerere sustenabilă și în continua creștere, care s-a situat la o medie anuală de un milion de metri pătrați în perioada 2020-2023, iar 2024 se anunță un an foarte activ.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Industrial, înființat în urmă cu peste 20 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind în ultimii 4 ani ani contracte de închiriere de aproximativ 190.000 de metri pătraţi.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*