Sectorul Ploiești – Buzău din Autostrada A7 a fost scos la licitație de către Compania de Administrare a infrastructurii Rutiere

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

CNAIR a inițiat licitația pentru construcția sectorului de autostradă Ploiești – Buzău parte din A7. Deocamdată, proiectul se află în procedura de achiziție publică a contractelor de execuție lucrări la viitoarea A7. CNAIR a trimis deja la ANAP documentele de atribuire în vederea verificării.

Acest sector de autostradă este împărțit în 3 loturi, astfel:

  • LOT 1: Dumbrava – Mizil, km 0+000 – km 21+000
  • LOT 2: Mizil – Pietroasele, km 21+000 – km 49+350
  • LOT 3: Pietroasele – Municipiul Buzău, km 49+350 – km 63+250

În cadrul acestor contracte, în lungime de 63,25 km, se vor executa 42 de poduri și pasaje.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*