Romanian Cars Festival, primul mare eveniment dedicat pasionaților de mașini, debutează la Iași

Romanian Cars Festival

Iașul devine pentru trei zile, în perioada 17-19 septembrie, gazda primei ediții “Romanian Cars Festival”, festival dedicat pasionaților de mașini. “Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică Iași și comunitatea Cars&Coffee Iași, în colaborare cu Primăria Dobrovăț organizează în Iași-Dobrovăț (platoul Afterhills) evenimentul ce va conține o expoziție de mașini, probe auto și show-uri cu muzică live.

Competiția auto va avea în vedere premierea participanților la mai multe categorii precum: audio, interior, exterior, wheels, trunk, paint, wrap, artwork, engine bay, RAT Style, JDM, German şi American, dar și în urma participării la mai multe probe precum Limbo (proba de dexteritate a șoferului la volan) și Exhaust contest (probă la care va fi ales cel mai zgomotos și cel mai puternic motor)

De asemenea, în cadrul festivalului vor avea loc și workshopuri realizate de către partenerii organizatorilor, pentru a pune în lumină aspecte precum realizarea eficientă şi profesionistă a anumitor modificări sau colantări la mașini.

Locaţia aleasă constă în platoul unde avea loc festivalul Afterhills, acesta având o suprafaţă de 100.000 metri pătraţi, ceea ce permite amenajarea spaţiilor pentru relaxare, food, zona de concerte, parcarea publică, zona de expoziţie şi de probe, zona destinată campingului, traseul pe care trebuie să îl parcurgă automobilele şi zona destinată ambulanţei şi jandarmeriei.

Cele două serii de festival vor fi dedicate petrecerilor în aer liber. PORK CHOP, TAKEOVER, LOLO B2B LUKEEZ, KRAGGA B2B GRIG, KASTA – DJ CREW SET sunt artiști care vor întreține atmosfera.

Organizatorii vor pune la dispoziție mai multe curse de transport până la locația evenimentul. Intrarea la festival este gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*