Restricții de circulație în luna septembrie pentru lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră națională

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

La finalul sezonului estival, în luna septembrie, CNAIR va demara noi lucrări de reparații, reabilitări și consolidări la rețeaua rutieră din administrare. Aceste lucrări vor impune instituirea unor restricții de circulație temporare pe principalele căi rutiere din România (A2, DN1, DN5, DN7).

Lucrările sunt necesare pentru a asigura viabilitatea rețelei de drumuri în concordanță cu strategia de întreținere și reabilitare a CNAIR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*