Prime Kapital lansează o ofertă de închiriere pentru stocul de locuințe finalizate în București

FOTO Prime Kapital

Prime Kapital, cunoscut pentru dezvoltarea unor proiecte rezidențiale unice și impresionante, își rezervă stocul de locuințe finalizate din București pentru o ofertă de închiriere, cu contribuția financiară a unor investitori instituționali. Această tranzacție inițială va cuprinde aproximativ 120 de unități, reprezentând 15% din stocul de locuințe finalizate până în prezent în Marmura Residence și în prima fază a Avalon Estate, proiecte rezidențiale dezvoltate în București. Tranzacția se aliniază strategiei Prime Kapital de a oferi locuințe rezidențiale de înaltă calitate la un preț rezonabil și facilitează un mix echilibrat între proprietarii de locuințe și chiriași, asigurându-se că membrii comunității au un interes comun în bunăstarea pe termen lung a noilor comunități formate.

„Noii proprietari care s-au mutat recent în Marmura Residence și în prima fază a proiectului Avalon Estate s-au arătat foarte mulțumiți de calitatea locuințelor noastre. Ca rezultat, cererea, atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri, este într-o creștere semnificativă. Prin urmare, am decis să extindem oferta și să includem acum și posibilitatea de a închiria, astfel încât mai multe persoane să experimenteze calitatea și confortul pe care îl oferim. Potrivit acordului cu co-investitorii noștri, ne aflăm acum în procesul de amenajare a 120 de apartamente și townhouse-uri destinate închirierii, ceea ce limitează foarte mult oferta pentru persoanele care vor să achiziționeze”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Office & Residential în cadrul Prime Kapital.

Prime Kapital este un dezvoltator imobiliar recunoscut, cu o experiență îndelungată în România. De la anunțarea primului său proiect rezidențial în 2018, Prime Kapital a făcut progrese semnificative în a se afirma ca dezvoltatorul rezidențial preferat din România și a finalizat până în prezent peste 800 unități în București. Alte 800 de unități se află în construcție și sunt planificate pentru finalizare până la sfârșitul anului 2023 și în primul trimestru al anului 2024, în Iași și Ploiești. Procesul de dezvoltare este supervizat de o echipă internă integrată de profesioniști și acoperă întregul lanț de investiții și dezvoltare, inclusiv designul, construcția, vânzările, marketingul și gestionarea activelor.

Ca parte a ofertei sale de servicii, Prime Kapital se ocupă și de administrarea proprietăților în numele asociațiilor de proprietari, pentru 5 ani de la finalizarea proiectelor rezidențiale. Prin urmare, compania se află într-o poziție excelentă pentru a-și extinde gama de servicii prin adăugarea funcțiilor de gestionare a închirierilor și amenajare interioară. În plus, prin platforma Community by PK vor fi eficientizate operațiunile de administrare, facilitând o comunicare directă cu proprietarii și chiriașii.

„Această tranzacție oferă oportunitatea ca un număr mai mare de oameni să se bucure de locuințe extraordinare și comunități car-free. Toți rezidenții noștri au acces la servicii de management bine stabilite și vor beneficia de opțiuni de închiriere pe termen lung, de înaltă calitate. Oferta noastră se extinde dincolo de unitatea locativă în sine, toate proiectele noastre oferind soluții excelente de parcare, spații verzi extinse și bine stabilite și zone de joacă pentru copii, pe lângă accesul la toate spațiile comune, cum ar fi impresionantul Community Center din Marmura Residence, sau Clubhouse-ul din Avalon Estate. Interioarele apartamentelor închiriate sunt gândite cu atenție de echipa de experți de la Prime Kapital, iar chiriașii pot alege dintr-o gamă variată de opțiuni de mobilier pentru a se bucura pe deplin de beneficiile stilului de viață oferit de proiectele noastre”, a adăugat Maggie Kitshoff.

Proiectele rezidențiale ale Prime Kapital se evidențiază prin calitatea lor excepțională și respectă standardele estetice de design și construcții întâlnite în piețe mai consolidate, cum ar fi Danemarca și Germania, incluzând și abordarea lor inovatoare în ceea ce privește zonele verzi și comunitățile cu trafic auto limitat.

Aceasta este prima tranzacție prin care Prime Kapital va oferi apartamente de închiriat în marile orașe din România și care va fi promovată și gestionată sub brandul comun „Prime Rental”.

Prețurile de închirierile vor începe de la doar 450 EUR pe lună +TVA, iar Prime Rental va oferi o gamă variată de suprafețe și configurații de unități în ambele proiecte rezidențiale disponibile. Pentru cei care au nevoie de unități mai mari, precum townhouse-urile unice inspirate din arhitectura nordică sau apartamentele luxoase cu 3 sau 4 dormitoare și vedere directă către parcul central, Avalon Estate va fi alegerea potrivită.  Proiectul se află în apropierea școlilor private și internaționale de top din Pipera, fiind totodată la câteva minute distanță de zona de birouri din nordul Bucureștiului.

La Marmura Residence, apartamentele au înălțimi de până la 4,2 metri și grădini private, terase sau logii, iar ferestrele mari oferă vederi frumoase și lumină pe tot parcursul anului. Locuitorii beneficiază, de asemenea, de spații verzi generoase și acces la stația de metrou Jiului și la mijloace de transport în comun în fața ansamblului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*